Obec Tutleky je jednou z nejstarších
osad v Čechách.
Historie obce
Drobečková navigace

Úvod > O obci > Aktuality > Jílovice - podorlická liga

Jílovice - podorlická liga



Datum konání:
14.6.2015

Jílovice 14.6.2015

            Byl to třetí závod podorlické ligy, kde se běhá dvoukolově na nástřikové terče. Této soutěže se zúčastnilo 11 týmů žen a 13 týmů mužů.

Útok mužů:

            V prvním pokusu byl útok slušně rozběhnutý, drobné zaváhání na rozdělovači a levém proudu a to se zapojením proudnice. Díky rychlím nástřikům, se ale podařilo zachránit slušný čas 26:31, který ale ve velké konkurenci stačil jen na 9. místo.

            Druhý pokus bohužel nedokončili.

            Muži si připsali dva další důležité body do celkového hodnocení.          

Útok žen:

            Při prvním pokusu bylo velmi nečekané zaváhání na rozdělovači. Nepodařilo se zapojit hadici B a přes několik opětovných pokusů za běhu, to nešlo a nešlo. Problém se ale vyřešil a díky velmi kvalitnímu nástřiku obou proudařek se podařilo uhájit čas těsně pod třicet vteřin a to 29:94.

            To byl ovšem jen zahřívací pokus. V kole druhém totiž děvčata ukázala, co se v nich skrývá, předvedly krásný výkon bez zaváhání a dosáhly zatím jejich rekordního času 24:46. Pak už následovala jen obrovská radost a netrpělivé čekání, jestli čas bude stačit na výhru. I když některé pokusy byly velmi pěkné, nikdo už lepší čas nezaběhl. Získaly tedy skvělé 1. místo a 5. bodů do celkového hodnocení.

           

             

Další soutěž, na které nás můžete vidět, proběhne 27.6.2015 v Semechnicích.